Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Μπελάδες για τον προβληματικό ΠΑΟΚ


Σε μπελάδες μπήκαν οι Θεσσαλονικείς μετά την ήττα του από την Καραμπάγκ στο Μπακού και πλέον θέλει μόνο νίκες ώστε να μην βγεί από το παιχνίδι της πρόκρισης. Το 2-0 αντικατοπτρίζει καθόλα την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με τον Βλάνταν Ιβιτς να μην διαβάζει σωστά τον αγώνα παρατάσσοντας το σύνολο του με πλήρων αμυντική διάθεση.

Μόνος Έλληνας στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γλύκος. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο οι Αζέροι σφυροκοπούσαν την άμυνα των θεσσαλονικιών αλλά τα δοκάρια τους σταμάτησαν. Ο Δικέφαλος έδειξε σφυγμό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά χωρίς πολλά πράγματα.Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με δυο παρόμοιες φάσεις με κάθετες πάσες στο 56’ και το 87’ αντίστοιχα.

Στις 3 Νοεμβρίου οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες στην Τούμπα και ο Παοκ πρέπει να ξυπνήσει άμεσα αν θέλει να συνεχίσει την πορεία του στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι του δικεφάλου δουλεύουν ήδη στα λάθη που έφεραν την ήττα και την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να αποδείξει πως δεν έχει χάσει τη γή κάτω από τα πόδια του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου